تحقق عدالت آموزشی با توسعه زیرساخت های ارتباطی
سئو مئو: با توسعه زیرساخت های ارتباطاتی، در امتداد تحقق عدالت ارتباطی و آموزشی، در دورافتاده ترین روستاهای كشور نیز دانش آموزان و دانشجویان از امكان آموزش مجازی برخوردار شده اند.
به گزارش سئو مئو به نقل از ایسنا، بر اثر شیوع ویروس کرونا، شرایطی در دنیا پیش آمد و سبک های زندگی به شدت تحت تاثیر قرار گرفت. یکی از حوزه هایی که تحت تاثیر قرار گرفت بخش آموزش کشورها است که خیلی از کشورها آمادگی لازم را برای مواجهه با این پدیده را نداشتند.
باتوجه به شیوع کرونا و لزوم فاصله گذاری اجتماعی، آموزش مجازی بعنوان یکی از راه کارهای تحقق این امر موردتوجه قرار گرفت. در این راستا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، با ارائه ویدئوی جدیدی از «ایران هوشمند»، توسعه ارتباطات روستایی در امتداد تحقق عدالت ارتباطی و آموزشی را موردتوجه قرار داده است. اگر توجه ویژه دولت دوازدهم به موضوع توسعه زیرساخت های ارتباطی باهدف تحقق «عدالت ارتباطی» در تمامی شهرها و بیشتر روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور نبود، امروز این نوع آموزش برای برقراری «عدالت آموزشی» ممکن نبود.
محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- مدتی پیش با اشاره به اینکه امروز همه کشور تحت پوشش نسل سوم اینترنت قرار دارد و روستاهای بالای۲۰ خانوار نیز به این شبکه متصل هستند، اظهار کرد: آموزش های مجازی که بوسیله شبکه شاد ارائه می شود، نخستین شبکه ای بود که زیرساخت شبکه اینترنت را بطور جدی محک زد.
بگفته وزیر ارتباطات، باتوجه به تفاهم نامه هوشمندسازی مدارس، تجهیز مدارس بر عهده آموزش و پرورش و ارائه زیرساخت ها بر عهده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است. تا حالا هوشمندسازی ۶۷ هزار مدرسه انجام شده و در فاز بعد بیشتر مدارس به فیبر نوری مجهز می شود؛ البته این کار در در روستاها زمان بر است.
همین طور برمبنای برنامه ششم توسعه، باید اینترنت مدارس شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر رایگان باشد، در صورتیکه وزارت ارتباطات اعلام نموده اینترنت همه مدارس و همین طور استفاده از سامانه شاد برای دانش آموزان رایگان است و بگفته آذری جهرمی، روزانه سه میلیارد تومان یارانه بابت اینترنت رایگان به آموزش و پرورش از جانب دولت پرداخت می شود.
منبع: سئو مئو