از الكامپ ۱۴۰۰ چه خبر؟
سئو مئو: الکام استارز و الکام تاکز با حضور استارت آپ ها و کارشناسان و متخصصان حوزه های در رابطه با فناوری ارتباطات و اطلاعات، بخش هایی از الکامپ 1400 است که مقرر شده بعد از یک سال وقفه به سبب شیوع کرونا، امسال بصورت حضوری اجرا شود.
به گزارش سئو مئو به نقل از ایسنا، با شیوع ویروس کرونا در جهان، خیلی از نمایشگاه ها به تعویق افتاده و برخی لغو شدند. بیست و ششمین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک، الکامپ ۲۰۲۰، نیز مقرر بود سال قبل اجرا شود اما چندین بار به سبب کرونا به تعویق افتاد و در نهایت الکام استارز (بخشی از الکامپ با حضور استارت آپ ها) از ۲۹ دی ماه تا ۲ بهمن ۱۳۹۹ و البته بصورت آنلاین انجام شد.
با این وجود، سازمان نظام صنفی کامپیوتری اعلام نمود که نمایشگاه الکامپ تهران، سال جاری از تاریخ ۱۸ تا ۲۱ تیرماه با رعایت شیوه نامه های بهداشتی مورد و نظارت ستاد کرونا، انجام می شود. محمد ثروتی -مدیر اجرائی الکامپ- درباره اهمیت برگزاری نمایشگاه اظهار داشت: صنعت فاوا ابزار مهم و موثری جهت مقابله با کرونا بشمار می رود و در این دوران شرکت هایی مختلفی ابتکارات و نوآوری هایی داشته اند که عرضه آنها در نمایشگاه الکامپ موضوعیت داشته و تقاضاهای مختلفی نیز برای حضور درنمایشگاه ها وجود داشت.
فضایی برای بیان نظرات کارشناسان و متخصصان
با هدف ایجاد فضایی برای بیان نظرات کارشناسان و متخصصان حوزه های در رابطه با فناوری ارتباطات و اطلاعات و همین طور ایجاد فرصتی برای تعامل و گفتگو میان همه فعالان این حوزه ها، الکام تاکز در نمایشگاه الکامپ اجرا می گردد. الکام تاکز برای سومین دوره پی در پی در نمایشگاه بین المللی الکامپ برگزار می گردد و ارائه دهندگان، می توانند در قالب سخنرانی فردی و پنل گروهی، به بیان نظرات خود درمورد موضوع ارائه بپردازند.
تعامل سرمایه و ایده در آوردگاه سرمایه
در الکامپ امسال، علاوه بر سالن های شرکت های فاوا و اپراتورها، اکوسیستم نوآوری شامل استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان را در بخش الکام استارز حضور خواهند داشت. آوردگاه سرمایه یکی از اجزای اصلی الکام استارز شمرده می شود و کمک می نماید سرمایه گذاران با استارت آپ ها و کسب کارهای نو آشنا گردند و بتوانند روی آنها سرمایه گذاری کنند.
به همین دلیل الکام استارز در نظر دارد با دریافت اطلاعات کسب کارها و ارائه آنها به سرمایه گذاران کمک نماید تا جذب سرمایه و سرمایه گذار با سهولت بیشتری برای استارت آپ ها انجام گیرد. سرمایه گذاران نیز در این آوردگاه که بصورت آنلاین برگزار می شود، می توانند از ایده های بکر و نوآورانه استارت آپ ها که دارای طرح های توجیه پذیر است، بهره ببرند.
همین طور استارت آپ ها و کسب وکارهای نوپا در الکام پیچ، این فرصت را پیدا خواهند کرد که کسب وکارشان را برای پنلی از داوران خبره ارائه نمایند و نظرشان را بدانند. الکام پیچ در قالب الکام استارز به هر استارت آپ کمک می نماید که ببیند مخاطبان کسب وکارش درمورد آن چه طور فکر می کنند.
جوایز الکام پیچ شامل جایزه ۱۰ منتخب برگزیده الکام پیچ، جایزه ویژه برای استارت آپ برگزیده در وضعیت همه گیری کرونا، جایزه استارت آپ های برگزیده در پنج حوزه محیط زیست، سلامت، شهر، توانیابان، گروه های خاص اجتماعی و علوم انسانی و قرآنی می شود. همین طور برای نخستین بار پنج کسب وکار بزرگ استارت آپی کشور، جوایز ویژه نقدی به پنج استارت آاپ کوچک اهدا خواهند کرد و برای نخستین بار به سه کسب وکار برگزیده شبکه های اجتماعی ازجمله کسب وکارهایی که موفق شده اند در بستر اینستاگرام تجربه جدیدی را برای مشتریان خود رقم بزنند، جوایز نقدی اهدا خواهد شد.
داوران این بخش با در نظر گرفتن شاخص هایی چون نوآوری در محصول، نوآوری درمحتوا، نوآوری در بسته بندی و پشتیبانی، نوآوری در رابطه با مشتری، بازاریابی و… کسب وکارهای برگزیده را انتخاب خواهند کرد. کسب وکارهای برگزیده از حمایت های دیگری ازجمله ستاندن برخی مجوزهای کسب وکاری هم برخوردار خواهند شد.
منبع: seomeo.ir