كارمندان كدام شركت های فناوری به دوركاری طولانی رفتند؟
خیلی از شركت های فناوری بزرگ به دنبال شیوع كرونا كارمندانشان را به دوركاری فرستادند و خیلی از آنها هیچ برنامه فوری برای بازگرداندن كارمندانشان به دفاتر كار ندارند.
به گزارش سئو مئو به نقل از ایسنا، به دنبال شیوع پاندمی ویروس کرونا، بیشتر از نیمی از آمریکاییها خواستار دورکاری هستند؛ در حالیکه دو سوم شرکتها امکان دارد سیاستهای فعلی کار از خانه را دائمی کنند.
بیزنس اینسایدر در گزارشی به بررسی شرکت هایی پرداخته که دورکاری کارمندان را بعنوان یک استراتژی کسب و کار بلندمدت معرفی کرده اند. این شرکتها عبارتند از:
۱- شرکت خرده فروشی REI
شرکت خرده فروشی REI اعلام نمود کمپ هشت هکتاری بلااستفاده خود در بل ویوی واشنگتن را به فروش می رساند. اریک آرتس، مدیرعامل این شرکت در بیانیه ۱۲ اوت خود اعلام نمود REI به دورکاری بعنوان یک مدل پشتیبانی شده و عادی برای کارمندانش تکیه خواهد نمود.
۲- اوبر
شرکت تاکسی آنلاین اوبر در چهارم اوت به کارمندانش اعلام نمود می توانند تا ژوئن سال ۲۰۲۱ به کار از خانه ادامه دهند. کارمندان اوبر ۵۰۰ دلار حمایت مالی برای دایر کردن دفتر خانگی خود دریافت خواهند کرد.
۳- مایکروسافت
مایکروسافت که در ردموند واشنگتن مستقر است می خواهد بازگشایی دفاتر خویش را در ژوئن سال ۲۰۲۱ آغاز کند. این شرکت پیش از این می خواهد دفاترش را در اکتبر بازگشایی کند.
۴- زیلو
ریچ بارتون، مدیرعامل شرکت پایگاه داده املاک آنلاین آمریکایی زیلو در آوریل اعلام نمود می خواهد تا آخر سال ۲۰۲۰ به دورکاری کارمندانش ادامه دهد. این شرکت از آن زمان دورکاری را به مدت نامحدود تمدید کرده است. زیلو در ۲۹ ژوییه اعلام نمود به کارمندانش اجازه می دهد به صورت دائمی به دورکاری بپردازند.
۵- گوگل
این غول اینترنتی ابتدا اعلام نمود کارمندانش در منطقه سانفرانسیسکو بی در ششم ژوییه سال ۲۰۲۰ به سرکار برمی گردند اما سپس این تاریخ را تا سپتامبر عقب انداخت. حالا گوگل سیاست دورکاری کارمندانش را تا ژوئن سال ۲۰۲۱ تمدید کرده است.
۶- رویترز
سازمان خبری بین المللی رویترز به کارمندانش اعلام نمود می توانند تا ژانویه سال ۲۰۲۱ از خانه به دورکاری بپردازند.
۷- توییتر
شبکه اجتماعی توییتر که در سانفرانسیسکو مستقر است در ماه مه به کارمندانش اعلام نمود که می توانند به صورت نامحدود دورکاری کنند. این شرکت سفرهای کاری و برگزاری رویدادهای مرسوم را تا آخر سال ۲۰۲۰ معلق کرد.
۸- اسکوئر
شرکت خدمات مالی اسکوئر که توسط جک دورسی، مدیرعامل توییتر اداره می شود، سیاست مشابهی را به کار بسته و به کارمندانش اجازه خواهند داد به مدت نامحدود و حتی بعد از بازگشایی دفاتر دورکاری کنند.
۹- فیس بوک
مارک زاکربرگ، مدیرعامل شبکه اجتماعی فیسبوک در اواخر ماه مه به کارمندانش اعلام نمود خیلی از آنها می توانند به مدت نامحدود به کار از خانه بپردازند و می خواهد دورکاری کارمندانش را تا آخر سال ۲۰۲۰ ادامه دهد.
۱۰- سلزفورس
شرکت نرم افزاری مبتنی بر ابر آمریکایی سلزفورس در ماه مه اعلام نمود که به همه کارمندانش گزینه دورکاری تا آخر سال ۲۰۲۰ را فراهم نموده است باآنکه ۱۶۰ مقر این شرکت در سرتاسر جهان برنامه بازگشایی متفاوتی دارند.
۱۱- آمازون
فروشگاه اینترنتی آمازون به کارمندانش اجازه داده است تا هشتم ژانویه سال ۲۰۲۱ به دورکاری بپردازند.
۱۲- اسپاتیفای
پلتفرم پخش موسیقی، پادکست و ویدیو به کارمندانش در سرتاسر جهان اعلام نمود می توانند تا سال ۲۰۲۱ به دورکاری بپردازند. هر دفتری بر مبنای دستورالعملهای دولتی شهر به شهر گشوده خواهد شد.
۱۳- هیتاچی
غول الکترونیکی ژاپنی هیتاچی همینطور به کارمندانش اجازه داد در بحبوحه شیوع کرونا از خانه به انجام وظایفشان بپردازند و متعهد شد ۷۰ درصد از کارمندانش به صورت دائمی از خانه کار کنند.
۱۴- کوین بیس
شرکت صرافی ارز دیجیتال کوین بیس که در منطقه خلیج سانفرانسیسکو قرار دارد، دورکاری را به یک گزینه دائمی تبدیل خواهد نمود. برایان آرمسترانگ، مدیرعامل کوین بیس در ماه مه اعلام نمود که این شرکت فضای دفتر را به کسانی که تمایل داشته باشند بعد از قرنطینه عرضه خواهد نمود اما اغلب وظایف کاری در این شرکت دورکار خواهند ماند.
۱۵- مسترکارت
شرکت مسترکارت می خواهد بازگشت رسمی به دفتر کار را به این زودی اجرایی کند و در ماه مه اعلام نمود کارمندانش می توانند تا زمانی که مشکلی برای بازگشت وجود نداشته باشد، به دورکاری ادامه دهند.
۱۶- نیلسن
شرکت تحقیقاتی نیلسن می خواهد دفاتر نیویورک سیتی خویش را به فضاهای دیدار برای کارمندانی تبدیل کند که حتی بعد از آخر پاندمی همچنان به دورکاری ادامه می دهند.
۱۷- نیشن واید اینشورنس
شرکت بیمه نیشن واید اینشورنس در ماه مه بدنبال شیوع کرونا اعلام نمود می خواهد شمار دفاتر خویش را از ۲۰ به چهار دفتر کم کند. اغلب کارمندان این شرکت به صورت دائمی به دورکاری خواهند پرداخت.
منبع: سئو مئو