چرا یوتیوب و سرویس های گوگل قطع شدند

چرا یوتیوب و سرویس های گوگل قطع شدند

به گزارش سئو مئو گوگل پس از قطع گسترده یوتیوب و سایر سرویس های این شركت، اعلام نمود كه پس از كشف علت حادثه، الان مشكل شبكه در سرویس و پلتفرم های مختلف آن برطرف شده است.

به گزارش سئو مئو به نقل از ایسنا، در طول یك شبانه روز گذشته، خیلی از كاربران در فضای مجازی و شبكه های اجتماعی با هشتگ های خرابی یوتیوب، سرویس پست الكترونیك جیمیل و گوگل كلاد، اعتراض خویش را به گوگل اعلام نمودند تا اینكه این غول تكنولوژی آمریكایی مجبور شد در واكنش به كاربران و معترضان، بیانیه منتشر نموده و به آنها اعلام نمود كه مشكل مذكور با تلاش متخصصان فنی گوگل و كشف علت حادثه، برطرف شده و وضعیت سرویس های گوگل هم به حالت عادی بازگشته است.
شنیده ها حاكیست كه دلیل از دسترس خارج شدن سرویس های مختلف گوگل قطع برق سرورهای اصلی و مركزی گوگل بوده است كه البته به قول این شركت، متخصصان فنی و مقامات بلندپایه گوگل در تلاشند تا با ارتقای سیستم های مربوطه از تكرار این مشكلات جلوگیری به عمل بیاورند.
گوگل البته در بیانیه خود علت این حادثه را تراكم و ازدحام بالای شبكه ذكر كرده است.
بعضی از كارشناسان و تحلیلگران اعتقاد دارند كه احتمال نفوذ هكرها و مجرمان سایبری به سرورها و سیستم های مركزی و اصلی گوگل در قطعی شب گذشته سرویس های مختلف آن وجود داشته و به نظر می آید كه برخی از هكرهای تحت حمایت دولت برخی كشورها تلاش داشتند بدین ترتیب به اطلاعات ارزشمندی دست یابند.
همواره یكی از احتمالاتی كه پس از قطع دسترسی گسترده كاربران به شبكه های اجتماعی و سرویس های مجازی اینترنتی مطرح می شود، احتمال نفوذ هكرها و حمله سایبری یا بدافزاری به سرورهای شركت های مذكور است كه البته هیچ وقت معلوم نمی گردد واقعاً این اتفاقات رخ داده است یا خیر، چونكه این شركت ها به علل مختلفی همچون پیشگیری از سقوط ارزش سهام خود و جلب اعتماد كاربران جهانی از تأیید حملات سایبری و سرقت خیل عظیمی از اطلاعات ارزشمندی كه در این سرورها وجود دارد، طفره می روند.
طبق گزارش رویترز، روز گذشته خیلی از كاربران از خرابی و از دسترس خارج شدن بعضی از مهم ترین و پرطرفدارترین سرویس های توسعه داده شده توسط گوگل همچون یوتیوب، گوگل كلاد، جی سوئیت و پست الكترونیك جیمیل گله و شكایت كرده و تلاش كرده بودند این مساله را هرچه سریع تر به اطلاع گوگل برسانند و بدین منظور با هشتگ های #youtube_Down و غیره در شبكه های اجتماعی نظیر توئیتر و اینستاگرام به هدف خود رسیدند.

 

منبع: